Aan de Geallieerdenstraat in Sittard worden 56 comfortabele appartementen gerealiseerd welke zijn verdeeld over twee moderne appartementengebouwen. De gebouwen hebben zeven woonlagen met slechts vier appartementen per laag. Op korte afstand ligt de historische binnenstad en alle belangrijke voorzieningen.

Hof van Langfoor is uitstekend bereikbaar en is de ideale woonomgeving voor mensen van alle leeftijden. De architectuur is modern en eigentijds, maar door het kleurgebruik ook warm en uitnodigend. Hier is het straks met recht comfortabel wonen. De stallingsgarage, liften en ruime balkons dragen hieraan bij.

Bekijk de appartementen
Impressie Hof van Langfoor B

Planinhoud

Hof van Langfoor bestaat uit twee moderne appartementengebouwen met 56 appartementen.
Gebouw A beschikt over 28 koopappartementen en gebouw over 28 huurappartementen.
De huurappartementen worden verhuurd via Wonen Limburg Accent.

Situatie Hof van Langfoor

Duurzaam bouwen en wonen

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen het ontwerp van de gebouwen en appartementen.
Er is daarom zoveel mogelijk rekening gehouden met de meest recente normen op het gebied van energiezuinigheid. Zo worden duurzame technieken toegepast als zonnepanelen en worden alle appartementen aangesloten op Het Groene Net (stadsverwarming). Hierdoor heeft het appartement geen gasaansluiting.

Eigen overdekte parkeerplaats

De overdekte stallingsgarage met vaste parkeerplaatsen en berging is met de auto en fiets (aparte fietsstrook) bereikbaar via de Geallieerdenstraat. Beide gebouwen zijn daarnaast te voet bereikbaar via een ingang op straatniveau. Vanuit de garage is de centrale entree bereikbaar met de trap en lift naar de appartementen.

Het appartement dat bij u past

De koopappartementen variëren in oppervlakte van circa 79 t/m 91 vierkante meter, met verschillende indelingen en prijzen. Hierdoor kunt u kiezen voor het appartement dat past bij uw woonwensen.

Bekijk de appartementen